donderdag 9 februari 2012

Prima dag

Timo heeft een prima dag gehad. Hij heeft lekker gespeeld en heeft een goed en opgewekt humeur. Dan is het echt alleen maar genieten van ons ventje. Tussen de middag kwam oma Henny spelen met Timo en zij genoot ook zichtbaar. Rond 14.00 uur kwam Carolien spelen en toen stond net mijn vriendinnetje Hester spontaan voor de 'deur'. Even een lekkere warme choco in het RmD gedronken, bijkletsen en knuffelen.

De Mucositis heeft zich nog niet verder ontwikkeld in Timo z'n mondje. Wel was hij vanmorgen weer een halve kilo aangekomen, dus krijgt hij nu dagelijks plasmedicatie.

Vanmiddag kregen we post en er zat een hele gave brief voor Délano bij. Délano speelt volleybal en was binnen Dynamo al geselecteerd om mee te spelen in de Asics Open Club kampioenschap. Voor dit toernooi worden de beste spelers van de club geselecteerd. Nu kreeg hij dus een brief met daarin de volgende tekst:
Beste Délano,
Je hebt met jouw volleybalclub meegedaan aan de voorrondes van de Asics Open op 7 januari jl. Door één van de talentcoaches van de Nederlandse Volleybalbond ben je positief opgevallen en als mogelijk talent opgemerkt. Indien je interesse hebt om meer volleybaltrainingen te volgen op het Regionaal Talentcentrum willen we je hierbij uitnodigen voor een selectietraining.
Je kunt je voorstellen; Jeroen en ik zijn heel erg trots op onze oudste en ook Délano was hier heel erg blij mee.

6 opmerkingen:

  1. hai meid

    fijn dat het vandaag zo goed ging met Timo!!
    Wat super voor Delano zeg!!Ik denk dat hij vast wel naar die sectietraining zal gaan toch..Wauh echt een talent dus.
    Kan me voorstellen dat jullie glimmen van trots!!

    liefs Inge,Mahinder,Orlando en Soraya

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een giga fijne dag was dit voor jullie, met Timo gaat het vandaag goed en dan mega Vet nieuws voor Delano! Altijd fijn van die lichtpunten.....
    Lfs Margreeth

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey liefie, wat was het fijn om je weer even te zien. Ik vertelde nog wel aan Elise hoe gek het was om wel bij 'jullie' op bezoek te zijn, maar Timo niet te zien... Geef hem nog maar een extra dikke knuffel, de kanjer! Liefs, Hes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Lieverds,

    Wat heerlijk nieuws is dit toch. Blij dat Timo weer opgewekt is en weer eet. En ja wat een kanjer he is die oudste van jullie. Ik ben trots op jullie allemaal. Toen ik het hoorde kreeg ik kippevel. Nou Delano wie weet zien we je op tv spelen. Je bent een kanjer je broertje heeft het niet van een vreemde. Heel veel liefs en dikke kus van ons 4 tjes. Trees

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hej Meis,

    Wat te gek van Delano, de blog straalt ook bijna van jullie trots! En dat Timo zich naar omstandigheden ook goed vermaakt is ook ontzettend fijn.

    Blijvend in onze gedachten!! Liefs Chan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een fijn stukje om te lezen, Timo goed in zijn vel en Delano selectietraining! Wat geweldig!!
    Denken aan jullie! xx

    BeantwoordenVerwijderen