dinsdag 21 februari 2012

Grapjas

Timo staat op de OK-lijst van donderdagochtend. De arts gaf aan dat we met verlof mogen, maar dan woensdagmiddag weer terug moeten zijn in verband met een eventuele Trombo-transfusie. Wij hebben daarop besloten om hier te blijven. We vermoeden dat het veel te veel onrust brengt voor Timo, als hij eerst lekker naar huis mag om vervolgens een dag later weer terug te moeten. Het geeft in ieder geval al een boel rust om te weten waar we aan toe zijn.

Timo is al drie dagen hees. We hebben geen idee hoe dit komt, aangezien er in z'n bloed geen vreemde dingen te vinden zijn. De arts gaf aan dat we ons geen zorgen hoeven te maken, waarschijnlijk is het zijn verkoudheid die nu op z'n stembanden zit. Wel een lekker sexy stemmetje zo.

Gisteren kreeg ik bezoek van twee vriendinnen en zij brachten een heel leuk cadeau voor Timo mee; 4 mokken van de Hema, die je kunt beschilderen om daarna af te bakken in de oven. We hebben een heerlijk knutseluurtje gehad. En vanmiddag zijn we uiteraard weer heerlijk wezen wandelen op het Landgoed Oostbroek. Timo vond dat trouwens wel een grappige naam: "OostBROEK, hahaha, Oostjurk, Oostsokken, Oostralië (Australië). Grapjas.

3 opmerkingen:

  1. Dus als nu alles goed gaat van t weekend met het hele gezin weer héérlijk samen thuis. Wat zal dat lekker zijn en wat een rust zal dat geven. Voor donderdag nog ff suc6 en daarna volop genieten! Wat ben ik blij voor jullie......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey lieve nicht en familie.
    Wat zal dat fantastisch zijn wanneer jullie als gezin weer van elkaar kunnen genieten. Het is zo goed om dit mooie goede nieuws te lezen. Ook al zijn jullie er nog lang niet het is toch een beetje een feestmoment!
    Ik wens jullie veel goeds!Dikke knuffel voor Timo.
    En wat doet Delano het goed met zijn volleybal!
    Doe iedereen de groetjes en veel liefs
    Eline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. jhai meid,

    wat een lolBroek is Timo toch haha..
    Fijn dat jullie een leuk knutseluurtje hebben gehad.

    liefs Inge,Mahinder,Orlando en Soraya

    BeantwoordenVerwijderen