woensdag 1 februari 2012

Laatste chemodag

Vanmorgen kwam ik rond 10.30 uur op de kamer aan. Timo had zojuist de eerste chemo erin zitten en was misselijk. We hadden het erover of hij al medicatie hiertegen had gehad, toen hij enorm moest overgeven. Dat is altijd zo'n zielig gezicht. Gelukkig bleef zijn sonde er wel in. Na een keer goed overgeven was het gelukkig wel klaar. Zijn juf kwam en toen ging het alweer prima met hem.
Toen ik na de 'les' terugkwam, zijn Timo en ik aan de knutsel gegaan, want vrijdag is Timo z'n vriendinnetje Josephine jarig. Hij vond dat ik ook even naar het winkeltje beneden moest gaan om iets prinsessigs voor haar te kopen. Dus dat heb ik natuurlijk gedaan.'s Middags kwam Caroline spelen, daar geniet Timo altijd enorm van. Toen kon ik mooi een cadeautje voor Josephine uitzoeken.
Jeroen voelt steeds meer ongemak door de Neupogen; pijn in z'n rug, milt en hartkloppingen. Wel allemaal standaard bijbehorende klachten. Dus niks om ons zorgen over te maken.
Morgen hebben we een rustdag. Als Timo het dan net zo goed doet als vandaag, dan wordt het een mooie dag. En we krijgen de uitslag over of Jeroen zijn stamcellen geschikt zijn. Spannend.

Vandaag kwam er een bijzondere verrassing; iemand heeft voor ons de nota van het RmD van januari betaald. Van een onbekende weldoener, stond er in de brief. Wij weten niet wie dat is, maar langs deze weg "dank je wel!" Wij zijn heel erg dankbaar. Kippenvel.
Wij willen sowieso iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes, kaarten en cadeautjes. Wij voelen ons enorm gesteund en gedragen.

4 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat er ook een financiƫle donor is! Dat geeft jullie weer wat lucht. Kan je hopelijk meer genieten van jullie rustdag. geniet ervan en lach! (Duimen dat Jeroen dit niet voor niks moet ondergaan...)
    X Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alles weer bijgelezen en de foto's bekeken! Wat fijn dat Timo nog zo kan lachen, wat een Bikkel!!! Hoop dat jullie een fijne rustdag hebben vandaag en dat de stamcellen van Jeroen geschikt zijn! Denken aan jullie! Dikke kussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hai meid

    Wat lief dat hij iets prinsessigs wil voor zijn vriendinnetje..daar smelt je toch van.
    Wij duimen net zo hard dat Jeroen zijn stamcellen geschikt zullen zijn.
    En wat een ontzettend lief gebaar van de gene die voor jullie de rekening heeft betaald voor het RmD.
    Gelukkig zijn er nog zulke mensen op de wereld.
    Heel veel sterkte vandaag en morgen,wij denken aan jullie..

    liefs Inge Mahinder,Orlando en Soraya

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi Lieverd,

    Ik hoop dat Jeroen zijn stamcellen matchen, hij is ook een stoere papa! Denken veel aan jullie en zijn net als jullie degene dankbaar die jullie rekening heeft betaald. God werkt door mensen heen!!

    Liefs Chan & fam.

    BeantwoordenVerwijderen