donderdag 3 november 2011

Rustig weekje

Maandag ben ik met Timo naar het Gelre geweest. Timo moest bloedprikken en z'n pleister op z'n PICC-lijn moest vervangen worden. Ik zal iedereen het verhaal besparen, maar steekwoorden in deze zijn 'kastje' en 'muur'. Dan weet je wel genoeg. Behalve bloedprikken zullen we in ieder geval niks meer in het Gelre laten doen. Ze werken er met andere materialen en werken niet genoeg met kindjes met leukemie. De uitslagen waren wel verrassend:
Hb 6.2
Trombo's 243
Leuko's 0.96
Wij dachten echt dat hij een transfusie zou moeten, wegens bleekheid, maar die waardes zijn juist erg hoog. Martine zei dat hij zich ook minder fit zou kunnen voelen door de lage Leuko's. Z'n Neutro's zijn niet gemeten, maar die zullen nog lager dan de Leuko's zijn, oftewel in aplasie wegens lage weerstand. Voor de rest van de week hoeven we niet naar het ziekenhuis. Pas volgende week dinsdag (de 8e) moeten we in het Gelre bloedprikken en als hij kwalificeert, dan wordt Timo vanaf woensdag weer op Giraf verwacht, weer voor ongeveer een maand. Dus voor nu echt een week met helemaal niks

Maandagmiddag ben ik met Timo naar buiten gegaan, heb hem even lekker een stukje laten fietsen. Onderweg hebben we verschillende speeltuintjes bezocht.


Gistermiddag kwam oma Ruth, samen met Thijs en Kim, om Timo en mij op te halen. We gingen naar Kinderboerderij Laag Buurlo. De kids hebben er heerlijk gespeeld. Demis en Denise kwamen er ook naartoe en mijn dinnetje Hester las in de social media dat ik er was, dus zij en Elise kwamen ook gelijk spelen. Het was supermooi weer, dus de kids genoten.



Na een uurtje of twee zijn we naar het huis van m'n ouders gegaan. De kids waren nog helemaal niet uitgespeeld en zijn gelijk weer naar buiten gegaan. Uiteraard kan zo'n heerlijke dag alleen maar eindigen bij MacDonalds. Omdat Timo niet bij restaurantjes naar binnen mag, gingen we buiten eten. En ondanks dat het 2 november was, was het nog helemaal niet zo koud. Perfect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten