maandag 21 november 2011

Speculaaskoekjes bakken

De waardes van vandaag:
Hb 5.8
Trombo's 6
Leuko's 0.1
Omdat de Trombo's lager zijn dan 10, krijgt Timo een transfusie. Timo krijgt ook nog steeds de oogzalf, wat echt een drama is om erin te doen. De druppels overdag gaan best goed, maar die zalf schijnt hem echt pijn te doen. We hopen dat we hier zo snel mogelijk mee kunnen stoppen.

Timo wil alles het liefste zelf doen en vandaag mocht hij Irene helpen met de pomp. Dat is natuurlijk hartstikke lief, maar dat moeten we voortaan maar laten, want eigenlijk is de pomp voor de kids (en ouders) verboden terrein. En omdat de ene verpleegkundige hier strikter mee is als de ander, is mijn advies: niet doen. Veel te verwarrend voor zo'n ventje. Maar goed, hij vond het wel superstoer.


's Middags kwam Amy en zij wilde met Timo pepernootjes gaan bakken. Timo wilde dit niet, want 'van pepernoten moet ik kotsen' en dus gingen ze speculaaskoekjes maken. Het waren precies dezelfde ingrediƫnten, maar dat maakt niks uit. De koekjes waren heel goed gelukt. Helaas is Timo steeds misselijk aan het einde van de middag. Hij wilde zelf geen koekje hebben, maar bij het personeel gingen de warme koekjes er prima in. Zij vonden het heerlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten