donderdag 30 juni 2011

Naar huis

Timo krijgt vandaag drie chemo's (Vincristine, Daunorubicin en Asparaginase), die er allen in steeds een uur inlopen, en tussendoor moet er gespoeld worden. Daarnaast bleek zijn kalium vandaag, voor de verandering, te laag te zijn, dus ook die kreeg hij toegediend.Tel er zo nog een uur bij op.

Timo slaat zich er goed doorheen. Hij is wel al 2 dagen enorm chagrijnig. Hij vindt de sonde echt niet fijn bij z'n keel, dus hij slikt niet. Hij houdt z'n spuug in z'n mond en af en toe spuugt hij het uit. We hebben gezegd dat we pas naar huis kunnen, als hij goed slikt. Dat helpt wel iets.


Daarnaast heeft hij, door de Prednison, constant honger. Niet zomaar honger, nee, echt HONGER! Daar moeten we nog een balans in vinden. Omdat we laat thuis zullen zijn, blijven de andere kids nog een nachtje op hun logeeradresjes, zodat wij thuis weer even kunnen aarden en kunnen wennen aan het geven van medicijnen. En ook om te zien wat de nacht ons brengt. Tot slot nog een beetje goed nieuws; de blasten zijn uit z'n hersenvocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten