woensdag 28 december 2011

Start Blok 3

Timo en ik waren om 10.30 uur in het WKZ. We kregen kamer 14 toegewezen en konden al gauw naar het lab voor een vingerprikje. Timo z'n waardes zijn goed:
Hb 7.3
Trombo's 78
Leuko's 4.3
Neutro's 2.63
Dat zijn goede waardes om dit stuk mee in te gaan. Timo heeft veel energie en heeft minstens een kwartier rondjes gerend op de gang. Op een gegeven moment mocht hij Carolien helpen. Een paar weken geleden hebben we via Buhrmann Ubbens 80 luxe knutseldozen gedoneerd gekregen voor de kids van het WKZ. Timo mocht helpen uitdelen. Dat vond hij helemaal leuk en de kids waren heel blij.

Op de afdeling heb ik een aantal moeders gesproken. Even van elkaar horen hoe het gaat. Dat is fijn. Zij begrijpen hoe ik me voel en ik begrijp hoe zij zich voelen.

's Middags kwam Carolien even spelen met Timo, kon ik even 'pauze' houden. Doordat het vakantie is, zijn er bijna geen artsen aanwezig. Daarnaast werken ze sinds kort met een nieuw computersysteem. Hierdoor wordt alles meerdere malen gecontroleerd (wat goed is) maar dat zorgt ook voor vertraging. Zonder accordering van de arts, maakt de apotheek gewoon niks klaar. Dus als er maar één arts is, die ook nog heel erg druk is, kan het dus gebeuren dat hij niet in z'n pc kijkt en dus geen akkoord geeft voor het bestellen van de chemo. Om een lang verhaal kort te maken; we moesten wachten. Uiteindelijk hing de eerste chemo er om 16.30 uur aan. Ja ja, zes uur nadat we binnen waren gekomen. Welkom in de wereld van het ziekenhuis.

De chemo's gingen er soepel en zonder problemen in. Helaas moet hij voor de ARA-C wel weer 4x per dag prednison-oogdruppels. Da's balen, dan moet hij ook weer gewekt worden vannacht. Maar goed, er zijn ergere dingen.

Vlak voor het slapen was Timo heel erg boos op mij. Hij kreeg een hele leuke, nieuwe pyjama aan met een apenkop erop. Dit vond ons prinsje niet mooi. Na veel gesteggel wilde hij deze wel aanhouden, maar daarna nooit meer. Nou, dan heeft Thijs binnenkort dus een hele mooie pyjama. Met apenkop.

3 opmerkingen:

  1. Hoi Lieve Loes

    Hoop dat jullie een goede nacht hebben gehad en dat het een beetje lukte met de oogdruppels! Nu duimen dat de chemo soepel en zonder problemen blijft gaan! Ik denk aan jullie! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hai meid

    Heerlijk die reactie van Timo.
    Dat wordt dus op zoek naar een nieuwe pyjama;-).
    Wachten duurt altijd lang,laat staan voor een kind.
    Wel fijn dat alles nu extra wordt gecheckt.
    Heel veel sterkte komende tijd!!

    liefs Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn weer wakker maken voor die fijne oogdruppels. NOT!!!
    Blok 3 schijnt het zwaarste blok te zijn, wat wij niet vonden trouwens. MM balen dat hij zo aan het spugen is, nooit fijn!!
    ENja gelukkig kan Timo nog kind zijn en zeggen dat hij die pyjama niet mooi vind, jammer voor mama. Maar de eigen mening hebben ze en houden ze, gelukkig

    suc6 nog daar. wij moeten maandag weer op Pauw zijn

    BeantwoordenVerwijderen