zondag 25 september 2011

Ontspannen weekje

Woensdag zijn we een dagje naar Slagharen geweest. Slagharen zelf vonden we niks aan, maar het was wel lekker om er even samen uit te zijn geweest.
Donderdag moesten we naar het WKZ. Timo moest eerst een vingerprikje om te kwalificeren. Persoonlijk had ik al niet verwacht dat Timo zou kwalificeren, dus de uitslag kwam niet als verrassing. Zijn Trombo's waren goed (137), maar z'n Neutro's waren nog te laag. Deze moesten 1 zijn, maar waren 0.38. Toen Bart-Jan de uitslag kwam brengen, was ik erg blij. Ik had echt het gevoel dat we er gewoonweg nog niet klaar voor waren. Nu kan Timo met goede waardes starten en zal hij -hopelijk- niet zo hard onderuit gaan. Al snel zijn we met gierende banden weer teruggereden naar Apeldoorn.

Het weekend was echt superrelaxt. Timo voelt zich erg goed. Hadden we bij de laatste opname het nog gehad over sondevoeding, zal het me niks verbazen, als hij nu weer op z'n oude gewicht is. Hij heeft goed gegeten en heel flink al z'n medicijnen ingenomen. Kanjer! Hij is een paar keer met Jeroen naar de Julianatoren geweest en vandaag zijn we met Thijs en Kim naar Jul geweest. Hij heeft gerend en geklauterd. Echt een genot om te zien.
Vanavond hebben we bij Miranda gegeten en toen we weggingen, kwamen we op de valreep zijn vriendje Finn tegen. Het was echt als vanouds, alleen werd er nu ook flink geknuffeld. De boys hadden elkaar duidelijk gemist.
Nu zijn we dan echt klaar om morgen te gaan starten. What has to be done, has to be done.

2 opmerkingen:

  1. Fijn te lezen dat jullie zo hebben genoten. We wensen jullie veel succes/sterkte vanaf morgen.
    groetjes Erno

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hai meid

    wat fijn dat jullie nog even hebben kunnen bijtanken.
    Heel veel succes de komende week.
    Ik zal aan jullie denken.

    liefs Inge

    BeantwoordenVerwijderen