maandag 26 september 2011

Helaas helaas

Timo heeft zich weer niet gekwalificeerd. Alle waardes waren goed, alleen z'n Neutro's zaten op 0.4, deze is dus maar een klein beetje gestegen ten opzichte van donderdag. En nog veel te laag om te starten. Ze kunnen hem best een middeltje geven om z'n Neutro's te laten stijgen, maar dan 'spelen we vals'. De artsen willen graag zien dat het beenmerg van Timo goed werkt, voordat ze het 'een klap geven'. Er werd wel benadrukt dat we ons geen zorgen hoefden te maken, dus dat doen we dan maar niet. Voor zover mogelijk dan.
Ik vond het wel jammer, want we waren er echt klaar voor om door te gaan. Maar goed, ik heb me er gelijk bij neergelegd. Het wordt deze week mooi weer, dus we gaan maar flink van de zon genieten.
Nu hebben we donderdag een afspraak op de poli van het WKZ en als z'n waardes goed zijn, zullen we vrijdag opgenomen worden. Afwachten dus.

4 opmerkingen:

  1. Dat is jammer inderdaad, zeker als je er dit keer wel klaar voor was. Maar gelukkig...het wordt mooi weer, dus ga maar weer lekker genieten van het weer en leuke dingen.

    X, Vanes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Balen zeg! Vooral omdat je er nu echt klaar voor was.. Toitoitoi voor de volgende keer! En geniet inderdaad maar lekker van het weer!

    Groetjes aan m'n neef/achterneefjes!
    Liefs Lianne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een tegenvaller...wel goed dat je het positief probeert te zien! Geniet van het zonnetje deze week!
    Groetjes Alinda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat balen dat jullie niet kunnen starten! Gelukkig wel wat lekkere dagen achter de rug en als het weer zo blijft nog even genieten voor de opname.
    Denk aan jullie, dikke kussen!

    BeantwoordenVerwijderen