maandag 24 oktober 2011

Meevaller en tegenvaller

Vanmorgen bloed geprikt, uitslagen waren goed. Tussen haakjes staan de waardes van afgelopen vrijdag:
Hb 6.8
Trombo's 267 (134)
Leuko's 2.0 (3.9)
Neutro's 0.89 (2.6)
Vanmiddag echo voor z'n bloedvaten gehad, dit i.v.m. z'n PICC-lijn. Deze waren ook goed.


Kreeg net te horen dat z'n leverwaardes te hoog waren (door grote leveractiviteit), hoger dan afgelopen vrijdag. Dit schijnt niet ernstig te zijn, maar er moet wel uitgezocht worden, waar dit door komt. Waarschijnlijk door bepaalde medicatie. Dit heeft wel tot gevolg dat er morgen geen MTX wordt toegediend, dus vandaag hoeft er niet gestart te worden met hyperhydreren. En Timo hoeft dus ook geen infuus aangeprikt te krijgen. Dit is een meevaller. Helaas betekent dit wel dat hij morgen op de OK in slaap wordt gebracht met een kapje. Tegenvaller. Maar goed, vannacht kunnen we allebei wel lekker slapen. Dat is dan weer een meevaller. En net kreeg ik te horen dat hij morgen als eerste op de OK-lijst staat, dus hij is al om 8.15 uur aan de beurt. Super-meevaller. Ach, zoals onze Johan Cruijff ooit zei: "ieder nadeel heb z'n voordeel".

4 opmerkingen:

  1. Hey dat is al vroeg...zal aan jullie denken morgen sterkte went nooit denk ik
    Groetjes Christel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is wel fijn dat hij zo vroeg wordt geholpen. We wensen Timo heel veel sterkte. Opa en oma van de Laar denken aan je. Louise jij ook heel veel sterkte in die spannende afwachtende momenten dat hij wordt geholpen. x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb even de balans opgemaakt, de meevallers winnen!! Heel veel succes morgen!! Dikke kussen!! ....en zoals Johan ook altijd zegt: als je niet schiet ken je ook niet scoren!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een stel toppers zijn jullie hoor!
    Liefs, Vanes

    BeantwoordenVerwijderen