zaterdag 8 oktober 2011

Het gaat beter

Timo was vanmorgen al om 5.00 uur wakker. Hij had geen koorts en is de hele dag flink recalcitrant geweest. En recalcitrant is goed, want dan gaat het beter met het menneke. Aan de andere kant, vertelde Jeroen, heeft hij wel goed z'n medicijntjes ingenomen en meegewerkt met de controles. Trots! Zijn gezicht is nog steeds wat rood en een beetje gezwollen. Ook heeft hij een eerste wondje in zijn mond. Hij heeft vandaag opa en oma op bezoek gehad en dat is fijn, want in het weekend komen er geen PM'ers of juffen. 's Middags mocht Timo ook nog even lekker naar buiten, stoom afblazen en lekker uitwaaien.


Ik lag vannacht pas om 2.00 uur in bed en vanmorgen werd ik verwend door m'n meisje, ze was namelijk pas om 9.00 uur wakker. De hele dag lekker uitgerust en tussen de middag zelfs nog even gedut. 's Avonds hebben we bij Miranda en haar gezin gegeten. Ze had, samen met Thijs, op deze druilerige dag lekkere hapjes gemaakt. Mijn ouders aten ook mee, gezellig. Tijdens het eten hebben we nog even 'geskyped' met Timo. Toen Timo Thijs zag, zei hij: "ik mis jou, Thijs!" Snif. Morgen ga ik samen met Délano en Thijs naar Utrecht, kunnen de boys even lekker samen spelen.

3 opmerkingen:

  1. Kijk 'm lekker stappen. Dappere Timo, dappere familie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat Timo zich weer wat beter voelt en jij weer ff een beetje hebt bij kunnen tanken! Hoop dat de mannen vandaag ff naar buiten kunnen! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een heerlijke foto van het mannetje.
    Lekker even genieten van de buitenlucht.
    Fijn dat hij zich wat beter voelt.

    liefs Inge

    BeantwoordenVerwijderen