zondag 25 november 2012

Voorzichtig positief

Timo is de nacht goed doorgekomen. Z'n temperatuur zakte met het uur. Z'n hartslag werd rustiger. Rond 3.00 uur was hij koortsvrij. Hij is ook helemaal fris opgestaan. Z'n temperatuur vanmorgen was 36,8℃. De extra shot Prednison, de twee Antibiotica's en de Paracetamol doen z'n werk.
Vanmorgen wist hij zichzelf goed te verwennen. Lekker cornflakes, een paar danoontjes. Gelukkig is hij de 'leuke' dingen van het WKZ ook niet vergeten.
We kregen vandaag ook een briefje met daarop de waardes van gisteren en van vandaag. Wie hier ook maar iets van snapt, mag het zeggen.
De arts hoorde een 'krakende' afwijking in Timo z'n rechterlong, dus vanmiddag heeft hij een longfoto laten maken. Timo vroeg toen nog aan die mevrouw: "moet ik m'n adem inhouden?" Nee, dat hoefde niet volgens haar, want ze kon heel goed zien wanneer hij inademde. Toen de arts de uitslag kwam brengen, bleek dat de foto's niet heel goed gelukt waren. Hij had beter z'n adem in kunnen houden. Zucht. Morgen gaat er nog een echte radioloog naar kijken. Er is wel iets zichtbaar op rechts, maar wat het precies is, is onduidelijk.
Morgen wordt er ook bloed afgenomen om te zien of er een antistofje tegen schimmel te zien is. Als dat in je bloed zit, weet je dat er er ergens een schimmel in z'n lijf zit. Vraag me wel af waarom dit niet eerder is afgenomen, maar goed, dat is terugkijken.
Jeroen heeft nu aan diverse artsen de verschillende mogelijkheden, zoals geschetst volgens onze eigen arts, voorgelegd. Uiteraard wil geen een arts zich hier de vingers aan branden, maar ze zeggen allemaal dat het waarschijnlijk is, dat het geen transplantatieziekte is. Met name omdat Timo zo goed reageert op de Antibiotica. Zelf zijn we inmiddels weer voorzichtig positief.
Timo is nu, aan het einde van de dag, moe en een beetje chagrijnig, dus een leuke foto zit er niet in.

3 opmerkingen:

  1. Gelukkig gaat het wat beter! Hou de moed erin hè. Ook al is het zo moeilijk.
    Liefs Lee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. goed om weer even wat te horen, moest tijdens het zingen vandaag in heerde regelmatig aan jullie denken,


    liefs margreet (ycs)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat Timo zich beter voelt! Nu duimen voor goede uitslagen. Denken aan jullie! Xx

    BeantwoordenVerwijderen