zondag 31 maart 2013

Timo 6 jaar

In mijn vorige blog gaf ik aan hoe blij we waren, want Timo mocht weer naar school. Helaas werden we maandagochtend de 18e door de juf van Timo opgebeld, er heerst waterpokken op school. De arts vond dit reden tot een absolute 'nee', dus naar school gaan zat er helaas nog niet in.

Afgelopen donderdag zijn Jeroen en Timo weer naar de poli geweest en het algemene bloedbeeld was weer gestegen. Onze kanjer doet het zo ontzettend goed. De arts vertelde toen dat Timo wel naar school mag, tenzij een directe klasgenoot waterpokken heeft. Dinsdag gaat het dus echt gebeuren. De juf heeft alles al voorbereid. Op de deur van het lerarentoilet heeft ze een foto gehangen van Timo, want dat toilet is voor de juffen, de meesters en de Timo's. Ook de Dettol en de tissues staan paraat. De Dettol voor schone handjes en de tissues voor mama. Hahaha! Timo heeft er in ieder geval zin in.


En dan z'n verjaardag. Op 17 maart hebben we met een klein clubje familie en vrienden Timo z'n 6e verjaardag gevierd. Het was heel gezellig en Timo genoot er zichtbaar van. Hij is tegenwoordig helemaal gek van Skylanders, dus kreeg hij een Skylanders-taart en muts. Zelf gekleurd!




Maandag de 18e kreeg Timo uiteraard een lekker ontbijtje op bed en werd hij verwend met zeer gewenste cadeautjes. Om 9.00 uur was het zover; Timo mocht z'n feestje op school vieren. Helaas niet ín de klas, maar dat mocht de pret niet drukken. De juf van Timo heeft de hele klas, en alle toeters en bellen, gewoon mee naar buiten genomen. Wij vonden het super, want nu konden we mee feesten. Timo vond het erg spannend, maar wij zagen hem echt wel genieten.




Woensdag 20 maart vierden we Timo z'n kinderfeestje. Timo mocht vier kindjes uit z'n klas, en Thijs en Kim, meenemen en we gingen naar Schateiland in Zeumeren. Ook Timo z'n grote vriend Erik (ook wel Clown Julius, Rogier de Avonturier, Dieke de Scheepsjongen) ging met ons mee. Wat een feest!
Toen we daar aankwamen, had Timo enorme hoofdpijn. Waarschijnlijk door de spanning. Gauw een Paracetamol erin en na een half uurtje knapte hij op. Gelukkig! Het was echt een superleuke middag.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten